Showroom på Gamletrehus holder åpent onsdag 14 - 18, torsdag 14 - 20 og lørdag 12 - 15. Gjerne ring 900 61 631 🙂

Vil du se flisene før du bestemmer deg?
Alle originale Historiske fliser er utstilt i vårt showrom på låven til Vøienvolden gård/ Gamletrehus.com,  Maridalsveien 120, på Sagene midt i Oslo.

Åpningstider:
Onsdag 14 – 18
Torsdag 14 – 20
Lørdag 12 – 15

Showroomet er stengt i hele juli, romjula og påskeuka.
Fliser kan bestilles på denne siden 24/7 og lager for utlevering eller sending av bestilte varer også i juli.

Parkering på gårdstunet.

Adresse
Maridalsveien 120 (Sagene)
0468 Oslo

 

Visste du at det ligger et idyllisk gårdstun fra 1700-tallet midt i Oslo med en håndfull nydelig restaurerte bygninger omkransende et vakkert tuntre?

Og var du klar over at du, når du går til høyre inne på tunet, kommer til nok en hemmelighet, en stor låve full av skatter –  Gamletrehus

Gamletrehus selger riktignok ikke gamle trehus, men er en skattekiste for folk som er på jakt etter gamle dører og vinduer, samt tilbehør til disse. I tillegg finner du mange glemte rariteter fra gamle hus og bygårder.

Det var trebygningsentusiasten John Køltzow som for 30 år siden begynte virksomheten, som da også omfattet nedrivning og oppsetting av laftede bygninger. I dag er det dører og vinduer fra diverse stilperioder som er hovedvirksomheten – her finnes bl. a. ca. 1000 dører, noen snart 300 år gamle.

For deg som har et gammelt hus eller en leilighet du ønsker å bringe tilbake til det opprinnelige, kan et besøk på Vøienvolden Gård, som gårdstunet heter, være både spennende og lønnsomt. Prismessig blir det som regel billigere å handle hos Gamletrehus enn å få laget nye kopier. I tillegg finner du et stort utvalg av rariteter som kan gjøre boligen din litt annerledes enn naboens.

Skjermbilde 2019-01-23 kl. 17.40.30

Vøienvolden Gård er en av Oslos eldste, og best bevarte løkkeeiendommer fra slutten av 1700-tallet. Den forvaltes og drives av Fortidsminneforeningen Oslo og Akershus.

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.