Personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi samler inn ved besøk på våre nettsider. 

Vi lagrer automatisk informasjon om nettlesertype, Internett-tjenesteleverandør (ISP), henvisnings- /utgangssider, operativsystem, dato/klokkeslett, klikkstrøm-data og andre brukeropplysninger som en del av tjenesteanalysen vår. 

Disse dataene blir ikke koblet til andre opplysninger vi samler inn om deg, og er anonyme. 

Vi bruker også cookies på våre nettsider i markedsføringsøyemed, for at besøksstatistikken skal være pålitelig, og for å øke funksjonaliteten på våre sider. For informasjon om cookies, og hvordan disse brukes, vennligst se Googles Cookie Policy. https://policies.google.com/technologies/cookies 

Denne erklæringen inneholder informasjon om våre underleverandører. Dette har vi gjort for å være transparente. Hvis du ikke vil lese om disse finner du hovedinnholdet lett tilgjengelig her: 

*Personopplysninger og ansvar *Underleverandører utenfor EU
*Behandling av personopplysninger
*Sensitive og konfidensielle personopplysninger *Linker til tredjeparts nettsteder 

*Endringer i Personvernerklæringen 

Personopplysninger og ansvar Behandlingsansvarlig 

Historiske AS, Jongsåsveien 27, 1338 Sandvika post@historiske.no, +47 900 61 631

Dersom du har innsigelser med hensyn til personvern eller bruk av data som ikke har blitt behandlet på en tilfredsstillende måte kan du dessuten klage til Datatilsynet. 

Historiske AS er ansvarlig for behandling av personopplysninger som gjøres i forbindelse med besøk på våre nettsider eller bestilling, administrasjon av våre produkter og/eller tjenester, og kontakt med oss. 

Historiske AS innhenter følgende personopplysninger for å identifisere og registrere (1) kundeforholdet, (2) kontaktpersoner på kundeforholdet, (3) levere tjenesten i henhold til avtale, og utføre kundeservice på forespørsel: Fornavn, etternavn, postadresse, telefonnummer, e-postadresse, nettleser-versjon, IP-adresser, epost- og kunde-korrespondanse. 

Av sikkerhetsmessige årsaker blir IP-adressen som benyttes ved bestilling, administrasjon, og bruk av våre tjenester også lagret. Det er ikke frivillig å gi fra seg personopplysningene med mindre noe annet fremgår av denne erklæringen, eller av brukergrensesnittet til tjenestene. Personopplysninger lagres på servere som eies og driftes av 3 part, som Google, Tripletex, Word Press og er lokalisert til Norge og/eller EU, med mindre annet er oppgitt. Noen data er også lagret lokalt hos Farfar DA. 

Historiske AS plikter å slette eller rette personopplysninger som er uriktige. Personopplysninger som er feil eller mangelfulle kan bli oppdatert med opplysninger fra 3. parts registre, inkludert, men ikke begrenset til 1881.no, Posten, Bring, Kredittopplysningsbyrå, Brønnøysundregistrene og andre offentlig tilgjengelige kilder. 

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.